Ben’s Marktwagens

Een markt- of verkoopwagen heeft veel voordelen voor elke ambulante ondernemer.  Zo bespaart u veel tijd doordat een groot deel van uw producten al op de juiste plaats staan, u hebt de beschikking over stroomaansluitingen, u bent minder kwetsbaar voor storm en regen en u kunt zich beter presenteren naar uw klanten, etc.

Ben’s Marktwagens heeft ervaring met markt- en verkoopwagens. Wij zijn ervaringsdeskundigen, doordat wij zelf ook, al jaren, gebruik maken van deze wagens. Hierdoor weten wij precies wat voor uw onderneming de beste keuze is en kunnen we u wensen en eisen vertalen in de beste oplossing voor uw onderneming.

Hieronder ziet u de verschillende typen marktwagens die Ben’s Marktwagens  aan kan bieden. Klik op één van de afbeeldingen om meer te weten te komen over dat type marktwagen.

Haverkate verkoopwagens

Occasions

Ben’s Markwagens heeft een doorlopend aanbod aan verschillende soorten gebruikte verkoopwagens. U kunt ons huidige aanbod bekijken door naar de pagina “Actueel aanbod” te gaan. 

Verhuur van marktwagens

Heeft u een marktwagen nodig voor een beperkte periode of voor een eenmalige markt, dan biedt Ben’s Marktwagens de mogelijkheid om een dergelijke verkoopwagen te huren. Neem contact op voor de voorwaarden en prijzen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u van gedachten wisselen over de beste oplossing voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen of bel ons: 06 – 11 13 65 10.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.